Лятна дестинация: Балчик



В момента навън,както се казва, се е отворило небето и “вали дъжд” би било много меко казано. Такова нещо наистина не съм виждала никога- дни наред да се леят дъждове и днес- в деня, в който пиша тази публикация, определено беше кулминацията, когато шегите от рода на “София ми е Венеция” запоянаха да се чуват от всякъде.
И докато морето дойде за малко в София, аз се пренесох психически на морето. Като почти всички вече си мисля постоянно за плажа и топлите морски дни, но на този етап така желаната ваканция е далеч. Но пък знам, че много хора вече са били някъде на море и планират още пътувания. Затова реших да ви запозная с едно райско кътче, което ме е впечатлило и което определено заслужава да бъде посетено!

 Освен че ще ви разкажа за Балчик , ще споделя с вас и някои наистина красиви кадри, които създадохме заедно с приятелките ми. Снимките станаха наистина много красиви, тоалетите ни са подбрани с много старание, а мястото на снимките още повече.
Балчик е малко градче намиращо се в северната част на крайбрежието ни и е много по-спокойно от по-популярните курорти, което го прави още по-приятно. Но това, което прави истински специален града е Ботаническата градина. Райско кътче, в което на където и да се обърнеш виждаш красиви цветя. Факта, че се намира на метри от морето я прави още по-специална. Градината е достатъчно голяма, за да запълни един ваш ден в приятни разходки, а накрая да приключите с хапване на морска храна в някое от заведенията пред нея. Определено не е най-подходящото място за най-горещите дни, но пък това не я прави по-малко хубава лятна дестинация.




























Comments

Popular Posts